Skönt!

Än så länge verkar blodtrycket hålla sig på en rimmlig nivå och ingen äggvita i urinet, så bebben får stanna lite till i maggen :)
Min barnmorska e verkligen underbar! hon e så förstående och snäll, hon tyckte att jag och Mattias skulle unna oss nått i helgen (och de va inte i går vill ja meddela) så vi ska ut och äta  på resturang på lördag :) De ska bli så skönt att få lite tid på tumanhand nu innan lillen kommer! Vi har varken haft tid ell ork att gjort så myck på sistånde så nu ska de verkligen bli kul!

Koll

Ja i dag ska man på koll igen då och kolla om blodtrycket har förändrats, får juh som sagt gå 2ggr/vecka nu...hoppas att de är bra!

Men ja tycker inte ja e lika svullen nu som ja va här om dagen. Ska vara där kl 13.00 så vi får väll se hur de går.

Förlossningen...

I går bar det av in till förlossningen på kvällen, mådde så jäkla dåligt!
- Huvudvärk
-Tryck i huvet
- Super svälld!
-Svårt att andas
-Yrslig
-Jätte varm..mm

Mådde redan dåligt i förrgårkväll men trodde inte de va nått spec, trodde bara ja va utmattad ell nått, men kan juh inte ta de lite lugnt heller man e juh ute o går med Atlas som vanligt och sköter hushållet fast man igentligen skulle behöva vila!

Men på kvällen i alla fall hade ja jätte svårt att andas sen vaknade ja på natten av att handen va dubbelt så stor! och de stack i hela handen.
På dagen kändes de ganska bra ändå, vist ja va trött och sliten men kändes ändå ok... men sen på kvällen blelv ja helt flummig och mådde jättedåligt, va röd som en kräfta hela ja och var helt yr i skallen och hade ont i huvet o så, så jag ringde förlossningen och dom ville ta en kik på mig.

Väl på förlossningen kollade dom bäbisens hjärta(tog en remsa), mitt blodtryck, puls, kissprov mm...vi fick även se lilla hjärtat på ultraljud! Va stor H'n har blivit :) dom uppskattade en vikt till ca 3kg vilket va normalstort i denna vecka (kanske något över medel men inget konstigt) och Mycket fostervatten fans de.
Dom tog en vikt på mig och konstaterade att ja hade gått upp 4,5kg på 6 dagar i bara vätska så ni kan tänka er hur ja ser ut nu!!! de är läskigt att kolla sig i spegeln, ser nästan spöad ut på mornarna hehe

Jag blev hemskickad igen eftersom allt såg bra ut men i dag hos barnmorskan va de en ökning på blodtrycket och hon var lite bekymrad över vätskan så på nästa besök får vi se om de har blivit värre då skulle hon skicka in oss så ja blir igångsatt! Så vi får väll se om den lille kommer tidigare än beräknat!

På 2 dagar kom ja inte i ett par byxor ja har, de bara small till så nu ser man ut som en vattenbalong! Läskigt! så nu sitter ja i morgonrock och myser för de är typ de ända ja kan ha nu!

Jobbigt är ett milt ord för hur de känns just nu! men ja vet att allt kommer vara värt de 10000000000 gånger om när de är klart.

Tack underbara mamma för att du har Atlas nu! de betyder så myck att du ställer upp så myck..Älskar dig! Men ja saknar min finaste Atlas!

Nu e de tv som gäller och VILA! ha en bra kväll alla!

Bättre

Ja i dag e de iallafall lite bättre än va de va i går...snacka om humörsvängningar! man viste inte om man skulle skratta ell gråta ell göra båda sammtidigt!

I dag har ja och mamma varit till Karlssons en sväng och ja handlade en jättefin mjukisdress som ja ska ha och mysa i efter förlossningen har ja tänkt :)

Bara 29 dagar kvar till BF!! Helt otroligt
De märks verkligen att de är trångt där inne nu, man känner inte av lillen alls lika myck längre...man blir juh lite orolig men sammtidigt så har man juh läst mycket att i slutet är de vanligt att man inte känner av bebben lika myck som tidigare så man får väll anta att de är normalt...huvesaken man känner den nån gång under dagen i alla fall så e de nog ingen fara!

Nu ska min underbara mamma bjuda på lite mat :)

Helt värdelös dag!

Den här dagen har bara varit totalt värdelös! finns igentligen ingen logisk förklaring till de men ja vaknade väll bara på fel sida antar ja...

Man e trött grinig hela tidne, men de är vll inte så konstigt när man aldrig får sova!

Bläääääääää säger ja bara jävla skitdag!

En månad kvar!




I dag är de precis en månad kvar till BF :) nu kan de juh verkligen bli när som hällst men som sagt, lika bra att ställa in sig på att gå över då kanske de blir tidigare som ja hoppas....

Blir Uppsala i stället för västerås i dag, Mattias ska på bandyfinalen så ja kör dit han så tar ja Siba där i stället...Mamma ska också på partaj i kväl l(30+ på hotellet) så i kväll lär man väll vara nervös över att bebben ska komma igen när båda dricker hehe
Ja sa till Mattias att de här blir sista helgen han dricker innan bebben är ute, annars kommer de sökert bli när han har druckit så kan han inte köra in mig de skulle juh vara hemskt! Han sa att han hade tänkt precis lika och han ville igentligen inte dricka i kväll heller men ja insisterade på att han skulle göra de, brorsan ska hämta han senare så skulle de bli så får han åka expressfart o hämta han hehe och i värsta fall får väll brorsan köra in mig då, så man sitter juh inte helt i sjön :)

Ne nu ska ja kika lite på tv ha en toppendag alla!

Orka laga mat en fredag :P

Igentligen va de fisk och mos som stod på listan men ja sov när älsklingen kom hem och han la sig helt utslagen i soffan också!
Tog först en promenad i snigelfart (man e ingen roysroys nu precis hehe) sen konstaterade vi att ingen orkade laga mat så ja åkte in till stan och handlade filé mignon black &white :) super gott va de!

Nu e man proppmätt! ne gosa ner sig i soffan och mysa med älsklingen och världens finaste Atlas,de ska ja göra!

Helg :)

Gu så skönt med helg! inte för att de är så stor skildnad igentligen eftersom ja bara går hemma men ändå...mattias e juh hemma och helgen är ändå speciell :)

I morgon ska ja kika på ny dator funderar på en mini pc...Nu ska ja och Atlas åka in till mamma, ska försöka promenera lite i dag men de är inte de lättaste just nu hehe

I morgon är de precis en månad till BF!! :D LÄNGTAR SÅ MYCK!!

Räkningar!

Va trist de är med räkningar! hällst nu när man inte jobbar men ja blev ändå glatt överaskad när ja såg hur myck havandeskapspenningen låg på :)

Ja har SUPER ordning på alla mina papper...allt sitter i permar och i perfekt ordning hehe vet inte varför ja gör så, är verkligen inte perfektionist ell pedant! snarare tvärt om, men man har väll kanske märkt att när man väl behöver nått papper så är de så myck lättare om man vet vart de finns!

På lördag ska ja nog köpa ny dator! Äntligen..min har blivit så konstig, de tar 100år att starta upp den och den hänger sig lite då och då, man kan juh bli tokig!

Nu e de lite vila för mig och maggen sen blir de matlagning till älsklingen kommer hem17.30 :)

Kan inte sova...

Blir galen!!! kl är 05.00 mattias åkte 04.10 så ja har varit vaken sen dess...hade as svårt att somna i går man ligger bara och tänker på förlossningen men på ett possetivt sätt...man längtar efter lillen.
Sen är de juh inte så lätt att hitta en bekväm ställning nu heller så man bara vrider o vänder på sig hela tiden! + att lillen har danstävling där inne! jäklar va h*n bökar runt nu! börjar bli stor o de börjar bli trångt i magen.

Nu har ja fått i mig frukost nr1 för dagen i alla fall hehe så nu ska ja försöka somna framför tv:n en stund

Skönt

Blodtrycket var stabilt :) känns skönt! Vera sa att jag såg välldigt svullen ut..och ja känner verkligen vad vätska ja har samlat på mig!
Ska dit om en vecka igen, nu är de nog inte så många besök kvar :)

Stanade kvar hos mamma efter barnmorskan och var smakråd om hur hon skulle ha sina tavlor, så kom brorsan och hans tjej dit och brorsan hjälpte till att sätta upp tavlorna. Älsklingen kom också dit sen så käkade vi allihoppa. Brorsans tjej har en riktig kula nu hon med, jätte fin magge :) dom har BF 7/5 så vi får se vem som får först (skiljer bara 16 dagar) Spännande!!

MIn finaste brubjörn e kvar hos mamma, han blev så ledsen när vi åkte :( Men ja måste verkligen försöka vila nu så älskade mamma har honom lite då och då nu eftersom ja behöver sova ut och eftersom ja har så svårt att gå, uch va ja saknar han när han inte är hemma vi är juh oåtskiljbara! Men i morgon får han komma hem igen.

Tack mammsen för jätte god mat, nu ska ja kika på tv

V36!

Ja då gick man in i V36 då (35+0) Är så fruktansvärt jobbigt på nätterna nu! hoppas lillen kommer lite tidigare än BF (21/4) för de här är inte kul längre!
Sen vill man bara börja gå ner i vikt igen! Uch va man har lagt på sig under grav! över 20kg! men som sagt de blir hårdkörning efter att man har piggnat på sig igen.

Nu har de precis blivit en kopp kaffe, så lite tv tittande och vila står näst på listan...sen är de barnmorskan kl 15.00, hade en liten höjning på blodtrycket sist så hon ville ha lite koll nu och de är juh bra!

Ja vill också!

Nu verkar alla föda barn :P
Jätte roligt och jätte spännande verkligen! Man följer allas bloggar som en igel :)

Men nu vill man juh också att de ska vara dax, får nog acceptera att de är minst 4 veckor kvar i alla fall! I morgon är de V36! kommer bara i ett par byxor och 2 par tröjjor nu hehe så ja får väll åka naken till BB som de verkar nu för ja vägrar köpa mer kläder!

Men ja får väll ha mina mammamysisar in i de sista :)

Ne nu e de gos med Atlas sen ska ja laga falukorv i ugn med mos..såå gott!


Tack och LOV!


Hadde den där j''vla Ugglas vunnit igår då hade ja fan flyttat från sverige tror ja! Man börjar juh  skämmas över sverigen bidrag i melodifestivalen! Inte va de många som var bra heller!
Bäbisen gillade molly bäst för då var de et jäkla liv i maggen hehe...

Ja brukar ioförsig inte följa de i över huve taget för gillar inte sånna program men eftersom de va final i går så fick man väll offra sig :P

mamma kom på middag vid 6 tiden, då hade ja gjort potatisgratäng, fläskfilé i ugn med varma grönsaker, vitlöksbröd och B-sås...och självklart kladdkaka, fruktsallad, vaniljglass och grädde till efterätt :) MM va gott!

Blev lite nervös att bäbisen skulle komma när både mamma och matias drack i går hehe de är juh som sagt bara ca4-5v kvar nu så man vet juh aldrig! Men ingen bäbis blev de.
I natt somnade ja på toan haha man e helt slut på nätterna nu, bara springer o pissar och dricker om vartannat så ja slumrade till på toan en sväng..tur bäbisen sparkade till så ja vaknade o kunde gå och lägga mig :)

Atlas var lite hängig i går men tack och lov e han sig sj i dag igen! 06.30 stod han redo för  mat och en promenad men de gjorde inget för de är juh så härligt väder i dag! och ja va bara så glad över att han va pigg så han hade kunnat väcka mig 4 om han hade velat!
I dag bli de Lappens i hedemora  :) har aldrig varit med på maken hur myck mat man får! men de blir en lagom utflyckt o så får man juh lunch på köpet :)

Maggen i V34 (går in i V36 på tis)




39 dagar kvar!!

Ååå nu är de under 40 dagar kvar :) är som sagt i V35...snart 36!
Nu är de riktigt jobbigt, nätterna är vidriga  ONT! och man är konstant trött och irriterad! sen längtar man juh så myck efter lillen så man bärjar bli otålig hehe..
Har bäddat klart vaggan och packat BBväskan nu :) allt är klart..ja är fullständigt redo (hoppas ja) men hur hemskt de än kommer att va att föda så längtar ja dit nu! och allt kommer juh vara värt de!

Möss!!

Jaha då va de dax att gillra fällor igen då! I går när Mattias skulle slänga nått i sopkorgen så va de en mus som stirrade på honom när han öppnade sopskåpet hehe han bara smällde igen dörren! Så dagens uppdrag för mig och Atlas är att åka och köpa fler råttfällor.

I dag går ja in i V35! gu va fort de går nu...alla tycker att tiden går så sakta när man bara går hemma men ja tycker tvärt om!
Nu väntar man med spänning :D

I kväll ska jag, Mattias och mamma åka o hälsa på peter, yvonne och lilla bäbisen..gu då kommer man väll längta ännu mer:) Nu ska ja kika på house of babies på tv4 fakta.

Grattis Peter och Yvonne!

I dag fick min kusin och hans fru en liten son :) vet dock inte hur myck han vägde osv..men en frisk liten pojk kom de ut i alla fall! Allt hade gått bra, de va juh planerat snitt. Får se vad dom kommer bestämma för namn.. spännande :)

Träning!

Har redan börjat fundera över hur ja ska ta tag i graviditetskilona  hehe, inte för att de är så jobbigt faktiskt men ja SKA gå ner till min startvikt sen!
Kan nog lätt bli att man bara blir förslappad, tur att man tycker om att vara ute och tur att man tycker om nyttig mat!
Blir myck promenader med lillen i sommar..så härligt de ska bli...LÄNGTAR efter dig älskade bäbis! Nu får du snart komma.

I dag ska min kusin och hans fru ta ut sin bebbe med planerat snitt..såå spännande, den är nog redan ute! dom skulle in redan 07.00 i morse så hoppas man får höra nått snart :)

Barnmorskan

Var inne hos barnmorskan i dag, allt såg bra ut och lät bra :) Gick in i V34 i dag! bara 49 dagar kvar till BF helt sjukt men så skönt!
Ja angående gårdagens uppdrag så gjorde jag de i dag i stället, jag och Atlas var till odal och tog lite broschyrer så nu kan vi börja planera för staketet ell stängslet runt huset.

Nu ska ja sova lite, natten va HEMSK, ont, ont ONT ska bli så skönt när lillen är ute!

50 dagar kvar!

Glömde juh att skriva att nu är de bara 50 dagar kvar till Beräknad förlossning!! :D Å shitt va nära de är, hoppas tiden går lite fort nu!
Men eftersom ja har mina uppdrag så borde dagarna flyta på :)

Uppdrag

Mattias är så sööt!
Han är rädd för att jag kommer att få tråkigt och bara gå runt och oroa mig nu när ja e hemma på havandeskapspenning så han kom på att han skulle ge mig minst ett uppdrag varje dag :) I dag fick jag i uppdrag och kolla vad stängslet skulle kosta som vi ska ha runt huset sen till våren, ja måste erkänna att de har inte gått så bra hehe men ja ska kolla upp de innan han kommer hem...får se vad ja får för uppdrag tills i morgon :)

Nu ska ja o bebben vila lite

Hemma igen

Ja då va vi hemma från Lidköping igen, va riktigt skönt att komma bort en sväng men man va lite nervös att bäbisen skulle få för sig att komma ut men H*n ligger kvar än så länge :)
Va riktigt kul att åka över till pappa en sväng också, vi tog en promenad länga vattnet och kollade på ett as stort bo som bävrarna hade byggt, gu va mycke träd dom hade gnagt av!

Ne nu e man helt slut, vi har precis ätit lite scones och druckit te så nu blir de snart Beck..typiskt bara att den går på 4ran..HATAR dom värdelösa nyheterna mitt i allt ihopa men men de får gå....

Ha en bra kväll alla.... ja kommer somna ovaggat i kväll i alla fall :)

RSS 2.0