Lidköping

Ville igentligen inte åka nån stans eftersom de inte är allt för långt ifrån att bäbisen ska komma men ja ändrade mig :) Mattias föräldrar bor i Lidköping så vi åkte dit och överraskade dom i går...hans mamma höll på att svimma hehe.

Ska åka ner till pappa i morgon för han bor på vargön bara 6mil från Lidköping så då tar vi 2 flugor i en smäll:) Sen blir de inga längre utflyckter för än bebben är här, vill inte riskera att behöva föda på bortaplan.
Fan va dåligt ja sov i natt hade så ONT i benen och höfterna! + att man springer och pissar hela tiden!
Lämnade Atlas hemma för att ja skulle få lite semester och sova ut men i morse när ja kollade på kl och såg att hon va 06.00 grät ja nästan av lycka ville bara att den här djävulsnatten skulle vara över!

I dag har vi varit i centrum lite o kikat, de är väldigt mysigt och fint i Lidköping!

 Nu ska vi snart åka iväg till Mattias bror och hälsa på sen blir de hem och vila, är helt slut! Mattias ligger och sover nu han och bäbisen sparkar på för fullt, H*n har precis fått världens godaste kebabbtalrik :)

Ne nu lär vi snart åka ha en bra dag alla!

Bilbarnstol!

Nu har vi varit till Västerås och handlat en bilbarnstol :) Fick ett tipps av en arbetskamrat att de fans billiga på Silvan så vi åkte dit och kollade, de visade sig att dom precis hade slutat sålt dom men att dom hade ett skyltex kvar så vi fick köpa den jätte billigt :)
Snacka om tur! Jätte gullig va den, en blå med gula nallar på....så nu är de bara BB väskan kvar men den ska ja packa nästa vecka tror ja.

Fick veta i dag att min kusin Peter och hans fru ska få sin bäbis nästa torsdag kl 07.00 med planerat kejsarsnitt :) Gu så spännande! Deras bebbe låg felvänd så dom hade försöt att vända den i går men de hade inte gått så bra så då blev de planerat snitt, igentligen hade dom BF19/3.

Ne nu måste ja kika klart på förlossningskliniken :D

Hungrig, hungrig, hungrig!

Va jobbigt de är att vara konstant hungrig!
Har börjat vakna mitt i nätterna o vill gå upp och äta men de har ja faktiskt lyckats låta bli, däremot när Mattias åker kl 5 blir de frukost! annars kan ja inte somna om.
Mattias åkte för ca 30 min sen så nu har ja precis ätit gröt och mackor, men är väll säkert lika hungrig när man vaknar sen igen.

Nätterna är dryga ändå nu tycker ja, man springer juh och kissar 58miljoner gånger varje natt! Nu har ja tagit ut täcket och kuddarna till soffan så nu ska ja bara mysa framför tv:n och somna om en stund.

I dag blir de bilbarnstol :D Gu va kul de är att handla babygrejer!

Vecka 33!



Jäklar vad tiden går nu!
I dag går ja in i vecka 33 (32+0) gu va de närmar sig med stormsteg...man börjar tänka mer och mer på förlossningen nu!
Dom senaste nätterna kan ja bara ha vaknat, flygit upp och tänkt schitt ja ska verkligen trycka ut en bäbis ur de hålet hehe man fattar verkligen inte men ibland kommer de över än.
Man ligger och tänker på kvällarna hur de kommer bli osv.
Nu är de full rodeo i maggen och Atlas ligger på mitt ben med sitt björnhuvud och sover. Ja har kommit fram till att de ska upp en rullgardin så snart som möjligt! Atlas tror att de är morgon när de börjar skymma, de gick juh ann när de va runt 8 men nu väcker han mig 06.30 varje morgon! Tror bara han är hungrig :)
Men han får allt vänta till 7...offtast går ja upp ganska snart efter att han väckt mig för han e så söt när han står på golvet lägger huvet på sängen och slår med svansen mot garderobsdörren :) Ett riktigt charmtroll är vad han är!

I dag blir de stan igen, ska hem till mamma och grejja...ska åka till Västerås också och kolla efter bilbarnstol :D Nu är de bara den som fattas sen e de bara för bebben att komma!! Hoppas inte man går över!
Vissa tror de, andra inte.
Jag har BF 21/4-09 ja tror ja kommer få 14/4 Mamma tror 15/4 Mattias tror 25/4 och Mattias pappa tror ja kommer gå över 2 veckor :P s vi får väll se om nån får rätt.

Ne nu e de dax att göra lite nytta igen då, nu vill man bara att den här veckan ska gå så man kan få gå in i vecka 34 nån gång :) undrar hur stor en mage kan bli egentligen!! den e juh redan som en spärrbalong hej svejs

MItt allt...Världens finaste Atlas!

                                            

                                                                                      

Så skönt att vara hemma nu!

I dag har det varit en lugn dag!
Är så skönt att ÄNTLIGEN har gått hem på havandeskapspening, vist ska man väll inte förneka att de kan bli långtråkigt men i de stora hela så är de helt underbart att gå hemma och förbereda för att lillen ska komma!

Alla säger att tiden kommer gå så sakta nu när man är hemma men de tycker inte ja, veckorna bara flyger iväg!
I dag har jag och min underbara vovve Atlas varit in till stan (Sala) och gått lite, har ganska dåligt samvete för att man inte activerar honom lika myck längre, de är så myck annan att tänka på.
Ja är FÖR myck djurvän (om de är möjligt hehe) så ja vill att han ska ha de så bra som möjligt! Ja skulle göra allt för honom, Mattias tycker ja e larvig med honom hehe men han är juh mitt allt.
Inte att han sitter och äter med oss vid köksbordet precis :P men ja är VÄLDIGT mån om att han inte ska vara själv mycket, han ska vara ute mycket och få mycket kärlek och självklart sover han i sängen :)

Men alla säger att de är bara jag som känner att han är understimulerad, alla säger att de inte fins nån hund som har de bättre så självklart tvivlar ja inte på att ja är en bra matte men ja har nått visst för djur överlag som gör att ja blir så svag...klarar inte ens av att titta på jakt och fiske när Mattias vill se de då går ja ut!
Men i alla fall var vi in och kollade kommande kurser inför hösten, hoppas man kan gå fast lillen har kommit då!
De fanns en kantarellsök kurs som ja tror vi ska hoppa på :)
Ja älskar svamp och vi är ute myck i skogen så tror de kan passa oss båda utmärkt!
Tänker myck på nu hur de ska bli när bebben kommer, men ja ska försöka ägna så myck tid me atlas som möjligt ändå så han inte känner sig utanför..man hittar nog nån slags balans hoppas ja...de värsta som fins e juh att inte känna att man räcker till!

Får nog sluta ha så stora krav på mig sj!
Lina min underbara vän brukar säga att du skulle bara våga bli en sån där "supermamma" som tror hon kan klara allt...och de är juh jag upp i dagen de hehe men ja förstår va ho menar, man är juh inte mer än människa så antar att hon har rätt (som alltid)
Ja tror de är viktigt att våga fråga om hjälp om de blir för myck ell jobbigt. Men man ska juh som sagt alltid vara så stolt o klara allt själv.

Ne nu e de dax att bokstavligen rulla ut i snön me den här magen hehe och kasta lite boll med Musse (Atlas) Ha en toppendag alla!

Väntar och längtar!

Gu vilka blandade känslor man har när man är gravid, man är både glad, ledsen och förvirrad hehe...För det mesta glad förståss! Man kan sitta och tycka synd om sig sj för att man e tjock och otymplig, man har ont överallt och man är bara allmänt less!
Men sen när man tänker på att det snart är dax för att lillen ska komma så försvinner allt jobbigt så blir man bara lycklig! Går in i V 33 på tisdag så nu börjar det verkligen att närma sig :)
Hur kan man längta så myck? Har inte ens haft tid att vara orolig för förlossningen för man vill juh på ett sätt bara att de ska bli dax för de nu.
Har setat och kikat runt på lite bloggar i dag och en tjej hade precis fått sin lilla pojke, han va så söt o fin! Fick mig att också vilja börja blogga, de är juh riktigt roligt att kunna följa människors liv!
Ne nu är de dax att vila lite och klappa magen.

                                                                            Thumbnail

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0